TRE SYSTRAR

av Anton Tjechov

OM FÖRESTÄLLNINGEN

I Anton Tjechovs tidlösa berättelse ”Tre Systrar” får vi möta Olga, Masja och Irina som drivs av en längtan efter något viktigare, något verkligare. En längtan de tänker bara kan uppfyllas i staden där de föddes - det mäktiga Moskva.

Under tiden pågår livet i sällskapsrummet i familjens hus.
Tillsammans med de människor som befolkar deras tillvaro samlas de där för att älska, hata, önska, drömma och försöka förstå vad allt egentligen går ut på...

Medverkande

Mathias Lindblad - Olga
Amanda Nyberg Waller - Masja
Malin Nilsson - Irina
Felix Hägg - Andrej
Malin Gustafsson - Natasja
Jakub Niczajew Dabrowski - Versjinin
Tobias Frisk - Baron Tusenbach
Patrik Gunnarsson Juhlin - Soljony
Mawlawi Rahem - Kulygin


FOTO & AFFISCH
Vincent Palma

REGI

Andreas Rodenkirchen


Omdömen och recensioner

Stefan Ståhl

En synnerligt bra uppsättning av Tre systrar som träffar rakt in i själen, ett drama som berör på flera olika plan. Ensemblen tolkar pjäsen med ett innerligt och konstnärligt uttryck som inte tar bort kärnan i historien. Skådespelarna tar dig med på en resa tillbaka i tiden och det känns som att vara där och då i händelsernas centrum.

Lina Andersson

Supertalangfullt gäng, såg när de gjorde Tre systrar och vem visste att ryskt drama kunde vara så spännande! Rekommenderas verkligen! 

Livya Nordberg

Fick lyxen att skådespela mot en av ensemblens skådespelare, superproffsig och fantastisk människa!


 

MIKAEL - ABUNDO

En härlig humoristisk Tjechov drama med unga talangfull skådespelare. 3 timmars njutning

Doni Jusufi 

Så jävla bra. En perfekt blandning av humor, drama och livet. Extremt begåvade skådespelare och bra regi! Rekomenderar varmt!

 

PIA VIKARS

Talangfulla skådespelare som har gjort en fantastisk uppsättning av Tre Systrar. Såg den i höstas och kommer att se den igen så fort pandemin är över. Rekommenderas verkligen!